Marka İletişimi

ANA SAYFA

2 YILLIK ÖN LİSANS PROGRAMLARI VE PUAN TÜRLERİ


MARKA İLETİŞİMİ

   TYT


       Amaçlar

       Marka İletişimi Önlisans Programı; marka iletişimi ve pazarlama iletişiminin temel kavramlarını bilen ve bu kavramlar çerçevesinde oluşan teorik bilgiyi pratiğe dönüştürebilecek; kurum ve kuruluşların markalaşma sürecinin yönetilmesine yardımcı olabilecek; kendini gelişime ve geliştirmeye adamış; görev ve sorumluluklarının bilincinde,  her türlü görevde kurumsal, kültürel, toplumsal ve etik değerlere, sosyal adalete saygılı personel yetiştirmeyi amaçlamaktadır.


       Kimler Kayıt Yaptırabilir?

       TYT 150 ve üzeri puan alan öğrenciler Marka İletişimi Önlisans Programı’na başvuru yapabilirler. Bunun yanında herhangi bir örgün yükseköğretim programında kayıtlı öğrenciler ve mezunlar da Marka İletişimi Önlisans programına sınavsız olarak girme olanağına sahiptirler.


       Marka İletişimi Programına özgü başvuru koşulları bulunmamaktadır.


       Marka İletişimi Önlisans Programı Batı Avrupa ve Azerbaycan Programları dahilinde bulunmamaktadır.


       Özel Koşullar

       Marka İletişimi Programı’na kayıt yaptırmak isteyen kişilerde herhangi bir özel koşul aranmamaktadır.


       Kontenjan

       Marka İletişimi Önlisans Programı açısından herhangi bir kontenjan sınırlaması bulunmamaktadır.


       Mezuniyet Sonrası

       Marka İletişimi Önlisans Programı’ndan mezun olan öğrenciler, “Marka İletişimi Önlisans Diploması” alırlar.


       Marka İletişimi Önlisans Programı’ndan mezun olan öğrenciler İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Maliye,        Uluslararası İlişkiler ve Konaklama İşletmeciliği bölümlerine sınavsız dikey geçiş yapma olanağına sahiptirler.


       Marka İletişimi Önlisans Programı’ndan mezun olan öğrenciler örgün eğim veren; Görsel İletişim, Görsel İletişim Tasarımı, Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı, Grafik, Grafik Sanatları, Grafik Tasarım, Grafik Tasarımı, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim, İletişim Bilimleri, İletişim Sanatlar, İletişim Tasarımı, İletişim Tasarımı ve Yönetimi, İletişim ve Tasarım, Medya ve İletişim, Medya ve İletişim Sistemleri, Reklam Tasarımı ve İletişimi, Reklamcılık, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler ve Yeni Medya bölümlerine dikey geçiş yapabilmeleri için Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.


       İş Olanakları

       Mezunlar; üretim ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren kuruluşların; işletmelerin marka yönetimi birimlerinde, pazarlama bölümlerinde, reklam bölümlerinde, halkla ilişkiler bölümlerinde, kurumsal iletişim bölümlerinde ve reklam ajansları, halkla ilişkiler ajansları, yapım şirketlerinde çalışma olanağına sahip olabilmektedirler.



BÖLÜMÜN BULUNDUĞU ÜNİVERSİTELER VE BÖLÜM NETLERİ İÇİN      TIKLAYINIZ


Copyright Adana Kız Lisesi Rehberlik Servisi© <2024>, <Ahmet Hilmi İMAMOGLU>

This help file has been generated by the freeware version of HelpNDoc